Veemflex

Logistiek

Het moderne logistieke werkveld omvat meer dan alleen transport van A naar B. Professionele voorzieningen voor opslag, voorraadbeheer en fijnmazige distributie spelen een steeds grotere rol in de keuze voor een partner in goederenhandeling.

Een grote verscheidenheid aan producten wordt aan de zorgen van het moderne veembedrijf toevertrouwd. Flexibele dienstverlening met op ieder moment inzicht in de locatie en status van de voorraden is van groot belang om goed te kunnen reageren op de wensen van de klant. Ook de koppeling naar financiële administraties zijn hierbij van groot belang.

Het moderne logistieke werkveld omvat meer dan alleen transport van A naar B. Professionele voorzieningen voor opslag, voorraadbeheer en fijnmazige distributie spelen een steeds grotere rol in de keuze voor een partner in goederenhandeling. Een grote verscheidenheid aan producten wordt aan de zorgen van het moderne veembedrijf toevertrouwd. Flexibele dienstverlening met op ieder moment inzicht in de locatie en status van de voorraden is van groot belang om goed te kunnen reageren op de wensen van de klant. Ook de koppeling naar financiële administraties zijn hierbij van groot belang.