Veemflex

Gaston Schul

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met uw eigen core business. Dat begrijpen we erg goed.

Met gepaste trots, kondigen wij een unieke samenwerking aan waardoor u kunt blijven doen waar u goed in bent!

Waar Spike Technology Europe sinds 1982 de specialist is in warehousemanagement, is Gaston Schul Group al sinds 1845 uw specialist voor al uw douane-gerelateerde zaken.

Door de koppeling van de softwarepakketten Spike Technology Europe en Gaston Schul Group, haalt u 2 expertises in huis. Het logistieke pakket Veemflex biedt u een totaaloplossing aan voor zowel warehouse management als transport management, waar u enerzijds de inslag, voorraadbeheer, uitslag, transport, facturatie, etc. voor kunt afhandelen en anderzijds zorgen wij ervoor dat u voldoet aan de strenge eisen die de douane stelt aan internationaal zakendoen. De diensten van Gaston Schul Group worden volledig geïntegreerd met het logistieke pakket van Veemflex zodat u vanuit het systeem alles in één keer kunt regelen. U hoeft één systeem voor al uw douanezaken.

Of u nu wilt importeren, exporteren, fiscaal vertegenwoordigd wilt worden, accijnsgoederen heeft, gebruik wilt maken van douane-opslag, of dit nu uw eigen goederen zijn of de goederen van uw klanten, Gaston Schul Group is AEO-gecertificeerd en samen met Spike Technology uw specialisten die dit voor u regelen waarbij u alles administratief perfect kunt bijhouden in Veemflex WMS.

Met meer dan 17 vestingen in Nederland, België en Duitsland, is Gaston Schul Group vertegenwoordigd in de meest belangrijke havens van Europa en Spike Technology Europe heeft vestigingen in Nederland, België en Spanje, samen weten wij precies wat nodig is als het gaat om douanezaken. Dagelijks staan 200 specialisten van Gaston Schul Group en Spike Technology Europe samen voor u klaar om u te helpen met uw internationale business.

U haalt niet alleen met één muisklik de beste douane-expediënt van Europa in huis, u profiteert ook nog van bijzonder gunstige tarieven.

Zowel Gaston Schul Group als Spike Technology Europe slaan op deze manier een nieuwe weg in. Hierbij hoort voor Gaston Schul Group ook een nieuw logo en huisstijl bij. Vanaf 15 juni wordt Gaston Schul Group in een geheel nieuw jasje gehuld. Het uiterlijk van Gaston Schul Group verandert, maar onze kernwaarden houden we steevast aan.

Kwaliteit, service en innovatie zijn de belangrijkste componenten van onze missie. Zo heeft u samen met Spike Technology Europe & Gaston Schul Group alle aspecten volledig in controle, dit alles in 1 logistiek softwarepakket.

U kunt blijven doen waar u goed in bent en wij maken het u makkelijker, door te doen waar wij goed in zijn.