Veemflex

Over ons

Spike Technology Europe werd in 1982 opgericht als een van de eerste bedrijven in de Benelux die uitsluitend gericht is op bedrijfsmatige automatisering.

Sindsdien bieden wij professionele software, hardware en telefonie op maat gemaakt voor elke organisatie.
Vanaf het begin heeft kwaliteit en professionaliteit zeer hoog in het vaandel gestaan, Spike Technology Europe groeide snel uit tot een succesvolle organisatie met meerdere kantoren in de Benelux.
Inmiddels zijn er vele bekende (software) pakketten ontwikkeld en met bekende merknamen zoals Profinad, Veemflex, eFront, AXS2MAIL, AXS2LMS, AXS2CALL, Arche en Bellen met Daniëlle.
Spike Technology Europe heeft een gerespecteerde en gevestigde naam opgebouwd in verschillende landen in Europa in veel verschillende soorten bedrijven.
De kennis van alle medewerkers van Spike Technology Europe is altijd up-to-date, zodat u kunt altijd rekenen op een solide antwoord.
Er wordt altijd gebruik gemaakt van bekende kwaliteitsmerken en een aantal goede partners zodat na 30 jaar nog steeds hoge kwaliteit en professionaliteit wordt geleverd.

Spike Technology Europe is uitgegroeid tot een internationale organisatie waar u terecht kunt voor professionele software, telecommunicatie, een totale ICT-business-oplossingen.

Spike Technology Europe heeft inmiddels kantoorlocaties in Nederland, België, Frankrijk en Spanje maar is actief in nog meer landen binnen Europa.